летс маке английки

английски

Границите на моя език са границите на моя свят…

neka raz[irim

slider3_migel

Легализация на български и чуждестранни документи.

Заверка на документите в съответните министерства, ведомства и консулски служби.

Преводи от и на 30 езика!

Лични, официални и фирмени документи, за работа, обучение, сключване на брак, и установяване на бизнес отношения.

With our trabslation – calm


More here...     Call us

Artell ЕLT offers oyu servises:

writen servises

you are here

Кариери

Работа при нас за преводачи

Легализация на документи

Агенция Артел-22 ЕООД извършва заверки и легализации на документи.

Често задавани въпроси

Най-често задаваните въпроси от вас

Списък клиенти

Фирми, агенции и дружества, които се довериха на нашите преводачи.

Opinion • teest za referencia
    - Dundee   Mini
 • настощата
    - Дънди Прешьс Металс Челопеч ЕАД   Рудодобивна индустрия
 • Демонстрираните от специалистите на „АРТЕЛ“ ООД качества през всичките тези години от съвместната ни работа заслужават доверието на всички техни бъдещи партньори и клиенти. Нямам никакво колебание да препоръчам „АРТЕЛ“ ООД за партньор на всеки. Желая на целия екип на „АРТЕЛ“ ООД успех!
    - Сдружение АНИДО   Международно осиновяване
 • Със задоволство можем да отбележим, че предоставените от Преводаческа агенция Артел 22 ЕООД услуги напълно отговарят на нашите изисквания и спомагат за успешното и навременно изпълнение на ежедневните задачи, поставени пред нашето дружество.
    - Тошел-92 ЕООД   Електрозахранване
 • Споделяме своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на агенция за преводи „АРТЕЛ 22“ ЕООД. Благодарение на тяхната бърза реакция възлаганите документи за превод от различни езици винаги са предавани в срок и в съответствие с нашите изисквания за конфиденциалност.
    - Главболгарстрой Холдинг АД   Строителна индустрия
 • C настоящата референция споделяме своята удовлетвореност и висока оценка за съвместната ни работа, професионализма и качеството на преводите, които агенция АРТЕЛ-22 ЕООД извършва за нас. Препоръчаме агенция АРТЕЛ-22 ЕООД на всичките си партньори и контрагенти.
    - Алфа Финанс Холдинг   Финансов бизнес
 • С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на агенция „Артел-22“. Нашият екип е убеден, че „Артел-22“ напълно заслужава доверието на бъдещите си клиенти, поради натрупания опит, видимите постигнати резултати и високото качество на предлаганите от тях услуги.
    - Енерго-ПРО   Производител на електричество
 • С настоящата референция бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за съвместната ни работа, професионализма и качеството на преводите, които агенция АРТЕЛ-22 ЕООД извършва за нас. Изказваме нашата благодарност за коректното им отношение и им желаем още много нови партньори.
    - Диакрон Консълтантс ЕООД   Финанси и право

More info

Кариери

Агенция Артел-22 ЕООД набира преводачи. В случай, че желаете да станете част от нашия екип моля попълнете формата по-долу или ни пишете на имейл:   artel22@gmail.com migeltranslations@gmail.com

.


Nov 10, 2016   No Comments

Често задавани въпроси

Тук ще намерите част от отговорите на въпросите, които Ви вълнуват както и полезни линкове с информация от държавните институции, свързани с преводите и легализацията на документи.

.


Nov 05, 2016   No Comments

Списък клиенти

Част от списъка ни с клиенти на фирми, агенции, частни лица и дружества, които се довериха на нашите преводачи.   Корпоративни клиенти    

.


Nov 02, 2016   No Comments

clients